Natan își face un clip filosofic

Emoții scanate, îngeri zdrobiți, bărbați semidezgoliți, 4 platouri de filmare și o singură zi de filmări. Aceasta este schița noului clip marca Eugen Doibani, alias Natan.

Natan

„Totul a pornit de la versuri, mai bine zis de la profunzimea care a fost adunată în cuvinte de Radmila Popovici-Paraschiv. Întâlnirea cu regizorul Roman Burlaca a dat un rezultat surprinzător. Echipa lui a realizat un scenariu peste aşteptările mele, care dacă nu va sparge piața, va prezenta ceva nou, inedit. Este  un adevărat renghen a emoțiilor și trăirilor mele”, a spus interpretul.

„Explozie de emoții, scene diferite, mișcare corporală și un mesaj general transmis nonverbal. Circa 20 de persoane sunt implicate și toți vor să transmită acelaşi mesaj. Mai multe detalii în 2 săptămâni, când va fi gata clipul, a intrigat tânărul regizor Roman Burlaca. Este o piesă despre societatea noastră foarte urbanizată, foarte meschină, care își face o cochilie a sa în care se ascunde. Majoritatea oamenilor poartă o mască. Pornind de la conceptual videoclipului, am ținut în primul rând să fugim de la stilul clipurilor cu care ne-am obișnuit deja. Noi ne-am propus un subiect metaforă, bazat pe multă plastică, multă expresie corporală. Acest clip vrea să aducă multă profunzime, senzualitate, intelect”.

Natalia BODIU

(Știre preluată de pe unica.md)

Comments are closed.